PERUTTU Välineellä on väliä -kiertue Kuopiossa

Kelkkahiihtäjiä etenemässä ladulla, pelipyörätuoleja rivissä liikuntasalin laidalla ja käsipyöräilijä pyöräilemässä aurinkoisella nurmikolla, jonka taustalla metsää. Kuvakehyksessä Suomen Paralympiakomitean logo ja teksti: Välineellä on väliä -kiertue 2023-2024.

Suomen Paralympiakomitean ja Invalidiliiton keväällä 2023 startannut Välineellä on väliä -kiertue tuo apuvälinetietoa ja kokeilumahdollisuuksia sisältävän tapahtumapäivän kaikkiin Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan kuuteen toimipisteeseen ympäri Suomen. Nyt vuorossa Kuopion yksikkö Kylpylähotelli Kunnonpaikka Vuorelassa 21. toukokuuta 2024.

Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan kaikissa kuudessa toimintayksikössä eri puolilla Suomea pysähtyy vuosien 2023–2024 aikana Välineellä on väliä -kiertue, joka toteutetaan yhteistyössä Suomen Invalidiliiton kanssa.

Vuoden 2024 aikana tapahtumapäivät ja niihin liittyvät välinekokeilut järjestetään Rovaniemen, Kuopion ja Seinäjoen toimintayksiköissä. Kiertue päättyy toukokuussa 2024 Kuopioon.

Paikka

Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Vuorela-sali
Jokiharjuntie 3, Vuorela

Ohjelma 21.5.2024

12.00–13.00 Miniseminaari, joka myös striimataan (linkki julkaistaan lähempänä)

  • Susanna Tero, johtava asiantuntija, Malike
  • Henrik Gustafsson, juristi, Invalidiliitto ry 
  • Pohjois-Savon hyvinvointialueen edustaja (TBA)
  • Paikallinen urheilijavieras (TBA)

13.15–14.15 Liikunnan apuvälineiden kokeilutapahtuma seminaariin osallistuville ammattilaisille Kylpylähotelli Kunnonpaikan pihalla

14.15–17.00 Liikunnan apuvälineiden kokeilutapahtuma kaikille halukkaille Kylpylähotelli Kunnonpaikan pihalla

Tutustu Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan välinevuokraukseen

Lisätietoa kiertueesta: