PERUTTU: Messilän Lumitapahtuma

TAPAHTUMA ON PERUTTU

Tervetuloa viettämään Lumitapahtumaa Messilään sunnuntaina 14. maaliskuuta 2021 klo 10.00–17.00. Laskettelu ja lumilautailu ovat hauskoja ja vauhdikkaita harrastuksia, jotka sopivat kaikille. Tapahtumassa on huomioitu koronaturvallisuus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Selkäydinvammaiset Akson ry:n kanssa.

Messilän Lumitapahtuma on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevilla on mahdollisuus osallistua kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin laskettelusta tai lumilautailusta voi löytyä yhteinen harrastus! Tapahtumassa on myös mahdollisuus kokeilla maastohiihtoa hiihtokelkalla. Voit ottaa myös omat hiihtovälineet mukaan!

Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun sekä maastohiihdon välineistöä.

Lasketteluopetuksen hinta on 20 euroa/laskija, sisältäen laskijan ja avustajan välineet sekä hissilipun opetuksen ajaksi. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa. Opetuksen kesto pystylaskevat 60 ja kelkalla laskevat 75 minuuttia. Paikkoja on rajoitetusti. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautuminen Lumitapahtumaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella täällä. Ilmoittautuminen päättyy 1.3.2021.

Lisätiedot: Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Messilän tarjoukset Lumitapahtumaan

HISSILIPUT MESSILÄN RINTEISIIN

  • 6 tunnin hissiliput hintaan 20 € / henkilö.
  • Pikkukylä 6 € / henkilö.

VUOKRAVÄLINEET

  • Suksi- tai bleidisetti sis. kypärän 31 €
  • Twin Tip- tai telemarksuksisetti sis. kypärän 31 €
  • Lautasetti sis. kypärän 21 €