PERUTTU: Lumitapahtuma Luostolla

TAPAHTUMA ON PERUTTU

Tervetuloa viettämään Lumilauantaita Luostolle 10. huhtikuuta 2021 klo 10.00–17.00. Laskettelu ja lumilautailu ovat hauskoja ja vauhdikkaita harrastuksia, jotka sopivat kaikille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Erityislasten Omaiset ELO ry:n kanssa.

Luoston Lumilauantai on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevilla on mahdollisuus osallistua kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin laskettelusta tai lumilautailusta voi löytyä yhteinen harrastus!

Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Lasketteluopetuksen hinta on 20 euroa/laskija, sisältäen laskijan ja avustajan välineet sekä hissilipun opetuksen ajaksi. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa. Opetuksen kesto pystylaskevat 60 ja kelkalla laskevat 75 minuuttia. Paikkoja on rajoitetusti. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 31.3. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomake tapahtumaan löytyy täältä.

Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehittymistä ja olemme heti yhteydessä, jos joudumme perumaan tapahtuman!

Lisätiedot: Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.