Liikuntamaa-kokeilutapahtuma

Pyörätuolia käyttävä lapsi takaapäin kuvattuna kokeilemassa keilaamista Liikuntamaa-messutapahtumassa. Aikuinen ohjeistamassa hänen takanaan.

Liikuntamaa 11.–13. toukokuuta 2022 Helsingin Messukeskuksessa

Paralympiakomitea isännöi jo perinteeksi muodostunutta, joka toinen syksy järjestettävää Liikuntamaa-messutapahtumaa Apuvälinemessujen yhteydessä.

Syksyn 2021 Apuvälinemessut siirtyivät koronaviruspandemian vuoksi järjestettäväksi 11.–13. toukokuuta 2022. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen sijaan tapahtuma pidetään tällä kertaa Helsingin Messukeskuksessa.

Liikuntamaassa on tarjolla vammaisurheilun ja -liikunnan kokeilumahdollisuuksia ja tietoutta. Keskiviikosta perjantaihin kolmen messupäivän aikana voi tutustua lajeihin, välineisiin ja harrastusmahdollisuuksiin yli 30 toimintapisteellä.

Lue lisää tapahtumasta ja tämän vuoden lajivalikoimasta

Koululaisryhmille: Vietä Erilainen koulupäivä Liikuntamaassa

Erilainen koulupäivä koululaisryhmille järjestetään Liikuntamaa-kokeilutapahtumassa 11.–12. toukokuuta 2022. Maksuttomassa päivässä kouluryhmät pääsevät testaamaan vammaisurheilun ja -liikunnan lajeja ja välineitä sekä tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin Liikuntamaan toimipisteillä.

Erilaisessa koulupäivässä riittää runsaasti hauskaa kokeiltavaa ja tietoutta niin vammaisille kuin vammattomille kokeilijoille! Koululuokkien ja -ryhmien oppaina toimivat Liikuntakeskus Pajulahden liikuntaneuvojaopiskelijat.

Lue lisää ja hae ryhmällesi paikkaa tapahtumaan 22.4. mennessä

Paranuorten ääni kuuluu -seminaari

Suomen Paralympiakomitean Paranuorten ääni kuuluu -seminaari järjestetään Liikuntamaan yhteydessä torstaina 12. toukokuuta sekä livenä Helsingin Messukeskuksessa että webinaarina. Seminaarissa Paralympiakomitean Nutot eli Nuoret toimijat sekä soveltavan liikunnan ja paraurheilun ammattilaiset keskustelevat toimintarajoitteisten lasten ja nuorten liikkumisesta ja yhdenvertaisista harrastusmahdollisuuksista.

Katso ohjelma ja puhujat, ja ilmoittaudu mukaan 24.4. mennessä

Lisätietoja Liikuntamaasta: