Kysely Startti-stipendien vaikuttavuudesta vuosina 2015–2022

Kuvakooste Startti-stipendin saajista

Paralympiakomitean ja Tukilinja-säätiön Startti-stipendejä on jaettu vuodesta 2015 alkaen yhteensä yli 200 000 euron edestä. Startti-stipendejä jaetaan urheilulajissaan tai liikuntaharrastuksessaan alkuvaiheessa oleville toimintarajoitteisille henkilöille sekä paraurheilu- tai soveltavan liikunnan toimintaa käynnistäville seuroille tai muille tahoille.

Nyt haluamme selvittää, millaista pidempiaikaista hyötyä harrastustoiminnan aloittamiseen myönnetyistä stipendeistä on ollut niiden saajille. Linkki sähköiseen kyselyyn on lähetetty sähköpostitse kaikille vuosina 2015–2022 Startti-stipendin saaneille. Jos muistat saaneesi Startti-stipendin, mutta et ole syystä tai toisesta saanut linkkiä sähköpostitse, niin pääset siirtymään sähköiseen kyselyyn tästä.

Kyselyyn vastaaminen ei vie paljoa aikaa ja siihen vastataan nimettömästi. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Paralympiakomitean tuotepaketin. Täytettyäsi lomakkeen siirryt automaattisesti erilliselle arvontalomakkeelle, jossa pääset antamaan yhteystietosi arvontaa varten.

Kevään Startti-stipendihaku auki huhtikuun loppuun saakka

Kevään 2023 Startti-stipendihaku on käynnissä 30.4. saakka. Myönnettävien stipendien suuruus on max. 500 euroa/yksilöhakija ja max. 1000 euroa/yhteisöhakija. Lisätiedot Startti-stipendistä ja hakulomake löytyvät täältä.

Huomioithan, että Startti-stipendissä on neljän vuoden hakuväli ennen kuin sama hakija voi saada stipendin uudestaan.