Välineet.fi

Maastopyörätuolilla kurvailua.

Välineet.fi on toimintavälineitä sekä vammaisurheilun ja -liikunnan apuvälineitä Suomessa vuokraavien tahojen yhteinen verkkopalvelu. Tarkoituksena on helpottaa asiakasta löytämään sopiva, juuri hänen tarvitsemansa apu- tai toimintaväline.

Mukana verkkopalvelussa ovat Paralympiakomitean apuvälinetoiminta, Kehitysvammaisten Tukiliiton alainen Malike ja Satakunnan ammattikorkeakoulu sekä Oulun, Turun, Jyväskylän ja Ylöjärven kaupungit. Lisäksi sivuilta löytyvät laskettelukeskukset, jotka tarjoavat erityisryhmille soveltuvia lasketteluvälineitä sekä keilahallit, joissa on käytössä keilailun apuvälineitä. Lisäksi sivuston päästä löydät tiedot, miten pääset kokeilemaan golfin apuvälinettä paragolferia.

Välineet.fi-sivuston kautta pääset suoraan Paralympiakomitean ja Malikkeen varauskalentereihin. Sivustolle pyritään myös kokoamaan tietoa tapahtumista, joissa apu- ja toimintavälineitä on kokeiltavana.

Haluatko mukaan Välineet.fi-sivustolle?

Kunnat ja muut toimijat voivat ilmoittaa tietonsa Välineet.fi-sivulle sähköisellä yhteydenottolomakkeella, joka löytyy täältä.