Seuratukea vuodelle 2023 haetaan marraskuussa – osallistu seuratuki-infoon 28.9. 

Lapuan Virkiä sai viime seuratukihaussa tukea soveltavan pesäpallon edistämiseen.

Seuratoiminnan kehittämistuki – lyhyesti seuratuki – on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää suoraa taloudellista tukea urheilu- ja liikuntaseuroille. Myös urheilu- tai liikuntatoimintaa järjestävät paikalliset vammaisyhdistykset vertautuvat tässä katsannossa urheiluseuroihin.  

Seuratuen haku vuodelle 2023 on auki marraskuun 2022 ajan. Tukihakemuksen valmistelu kannattaa kuitenkin aloittaa hyvissä ajoin. Hyvin tehty hakemus on avain paitsi tuen saamiseen myös siihen, että saatu tuki onnistutaan hyödyntämään täysipainoisesti.  

OKM ja Olympiakomitea järjestävät seuroille infotilaisuuden seuratuesta Zoom-yhteydellä keskiviikkona 28. syyskuuta klo 17.30–18.30. Tilaisuus tallennetaan ja tallenne julkaistaan myöhemmin katsottavaksi. Ilmoittautumiset tilaisuuteen 27.9. mennessä Suomisportissa.

Seuroja ja yhdistyksiä, jotka aikovat hakea seuratukea paraurheilun ja/tai soveltavan liikunnan kehittämiseen, kannustetaan pyytämään hakuprosessiin konsultaatioapua Paralympiakomitean yhteyshenkilöiltä Nina Peltoselta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai Tiina Siivoselta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Lista viimekertaisessa haussa seuratukea saaneista löytyy täältä

Kuva: Lapuan Virkiä sai viime seuratukihaussa tukea soveltavan pesäpallon edistämiseen.


Lue lisää apurahoista ja tuista:

URA-säätiön opiskeluapurahat haettavissa syyskuun loppuun saakka

Tukea liikunnan apuvälineisiin tai kilpailu- ja harjoituskuluihin – CAF-apurahat haettavissa 4.11. saakka

Apurahat ja tuet