Uudistunut Välineet.fi-sivusto palvelee entistä paremmin liikunnan apuvälineitä tarvitsevia

Kuva: Anna Tervahartiala

Välineet.fi on toimintavälineitä sekä vammaisurheilun ja -liikunnan apuvälineitä Suomessa vuokraavien tahojen yhteinen verkkopalvelu. Sivuston tarkoituksena on helpottaa asiakasta löytämään sopiva, juuri hänen tarvitsemansa apu- tai toimintaväline. Vanha sivusto on nyt uudistettu ja se löytyy sekä Valineet.fi- että Välineet.fi-osoitteilla.

Mukana verkkopalvelussa ovat valtakunnallisista toimijoista VAU:n alaisuudessa toimiva Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA sekä Kehitysvammaisten Tukiliiton alainen Malike (Matkalle, liikkeelle, keskelle elämää). Alueellisista toimijoista sivustolta löytyvät Liikuntakeskus Pajulahti ja Satakunnan ammattikorkeakoulu sekä Oulun, Turun ja Jyväskylän kaupungit. Lisäksi sivustolle on koottu ne laskettelukeskukset, jotka tarjoavat erityisryhmille soveltuvia lasketteluvälineitä sekä ne keilahallit, joissa on käytössä keilailun apuvälineitä.

Välineet.fi-sivustolta pääsee myös suoraan SOLIA:n ja Malikkeen välinevarauskalentereihin. Uutuutena vanhaan sivustoon nähden sivustolle pyritään nyt kokoamaan tiedot tapahtumista, joissa on kokeiltavissa Välineet.fi-sivuston toimijatahojen välineitä. Jos olet kiinnostunut liikunnan apuvälineisiin liittyvistä uutisista tai tapahtumista, voit tilata tiedot niistä sähköpostiisi sivun oikeasta laidasta.