Nuku yö ulkona – Partaharjun esteetön Metsähotelli

Järvimaisema illan punertaessa taivaan. Rannan puihin kiinnitettynä riippumatto.Suomen Ladun Nuku yö ulkona -tapahtuman logo ja teksti: Metsähotelli Partaharju. Scandinavian Outdoor ja PEFC -logot.

Nuku yö ulkona on Suomen Ladun järjestämä vuosittainen teemapäivä, jossa nimensä mukaisesti kannustetaan ihmisiä yöpymään ulkoilmassa. Tämän vuoden Nuku yö ulkona -tapahtuma on lauantaina 26. elokuuta.

Suomen Paralympiakomitea on mukana Pieksän Ladun järjestämässä Nuku yö ulkona -tapahtuman Metsähotellissa Pieksämäen Partaharjussa. Esteetön Metsähotelli toteutetaan osana Suomen Ladun ja Paralympiakomitean Kaikille avoin ulkoilu -hanketta.

Mukaan voi tuoda oman majoitteensa, mutta järjestäjillä on tarjolla esteettömiä majoitteita myös omasta takaa: telttoja, joihin mahtuu apuvälineen kanssa sisään, puiden varaan maanpinnan yläpuolelle pystytettäviä Tentsile-telttoja sekä riippumattoja.

Katso Partaharjun Metsähotellin laaja esteettömyyskuvailu

Metsähotellin yhteydessä järjestetään monenlaista ohjelmaa, jotka soveltuvat toimintarajoitteisille henkilöille. Kokeiltavissa on myös erilaisia luontoliikunnan apuvälineitä.

Ilmoittaudu Partaharjun Metsähotelliin

Lisätiedot Partaharjun Metsähotellista

Lue lisää viime vuoden esteettömästä Metsähotellista:

 

Lisätietoa: