Malike

Malike tulee sanoista Matkalle, liikkeelle, keskelle elämää. Malike-toiminta on suunnattu ihmisille, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Malike toimii valtakunnallisestia ja ilman diagnoosirajoja. Henkilöt, joiden toimintakyky on alentunut ikääntymisestä johtuvista syistä, eivät kuitenkaan kuulu Malikkeen kohderyhmään.

Malikkeen tehtävänä on edistää vaikeasti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia osallistua ja saada kokemuksia uusista asioista. Malike järjestää toiminnallisia kursseja vaikeasti vammaisten lasten perheille ja aikuisille sekä toimintavälineiden kokeilutapahtumia yhdessä verkostojen kanssa.

Malikkeen toimintavälineitä voi kokeilla tapahtumissa ja kursseilla ja niitä voi vuokrata lyhytaikaiseen kokeiluun ennen oman välineen hankintaa tai tilapäiseen tarpeeseen, esim. lomamatkalla.

Malike toimii osana Kehitysvammaisten Tukiliiton toimintaa. Malike saa rahoituksensa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus  STEA:lta Veikkauksen tuotoista.

Lisätiedot Malikkeestawww.tukiliitto.fi/malike

Malikkeen varauskalenteriin pääset täältä

Malike