SOLIA

Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA vuokraa vammaisurheilun ja -liikunnan apuvälineitä. SOLIA tarjoaa myös apuvälineiden kokeilumahdollisuuksia, opastaa ja neuvoo välineasioissa sekä auttaa oman välineen hankinnassa jakamalla tietoa ja antamalla asiantuntijalausuntoja. SOLIA on mukana eri tahojen yhteistyötapahtumissa ja osallistuu liikunnan ja urheilun apuvälineiden kehitystyöhön.

SOLIA vuokraa liikunnan ja urheilun apuvälineitä kaikille ilman vamma-, diagnoosi- tai järjestörajoja. Välineet sopivat pääsääntöisesti itsenäisti liikkuville. SOLIA:lla on viisi toimintayksikköä ympäri maata: Helsingissä, Maskussa, Kuopiossa, Seinäjoella ja Rovaniemellä. Lisäksi SOLIA:n koulutetut vertaisohjaajat tukeavat ja auttavat välineiden kokeiluissa lähellä kotipaikkakuntaa.

SOLIA toimii Suomen Paralympiakomitean alaisuudessa. SOLIA:n toimintaa rahoitetaan ppetus- ja kulttuuriministeriön myöntämistä vuosittaisista valtion avustuksista.

Lisätiedot SOLIA:stawww.paralympia.fi/palvelut/solia ja apuvälineneuvoja Jukka Parviainen, puh. 045 677 0516, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

SOLIA:n varauskalenteriin pääset täältä

SOLIA