Paralympiakomitea

Paralympiakomitean apuvälinetoiminta vuokraa vammaisurheilun ja -liikunnan apuvälineitä. Paralympiakomitea tarjoaa myös apuvälineiden kokeilumahdollisuuksia, opastaa ja neuvoo välineasioissa sekä auttaa oman välineen hankinnassa jakamalla tietoa ja antamalla asiantuntijalausuntoja. Paralympiakomitean apuvälinetoiminta on mukana eri tahojen yhteistyötapahtumissa ja osallistuu liikunnan ja urheilun apuvälineiden kehitystyöhön.

Paralympiakomitean apuvälinetoiminta vuokraa liikunnan ja urheilun apuvälineitä kaikille ilman vamma-, diagnoosi- tai järjestörajoja. Välineet sopivat pääsääntöisesti itsenäisti liikkuville. Paralympiakomitealla on kuusi toimintayksikköä ympäri maata: Helsingissä, Maskussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Vuokatissa ja Rovaniemellä. Lisäksi Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan koulutetut vertaisohjaajat tukeavat ja auttavat välineiden kokeiluissa lähellä kotipaikkakuntaa.

Lisätiedotwww.paralympia.fi/palvelut/apuvalineet ja apuvälineneuvoja Jukka Parviainen, puh. 045 677 0516, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan varauskalenteriin pääset täältä